Buna Lolita. Nu te speria. Ciclul poate sa dureze si 7 zile... Nu ai de ce sa iti faci griji. La inceput poate sa nu iti vina si 3 luni... Nu ai incercat sa vorbesti cu mama ta? Si apropo, ciclul te poate pacali, asa ca atunci cand vezi ca nu mai curge, poti sa mai stai cu tamponul inca o zi pentru orice eventualitate. Uite un site care s-ar putea sa te ajute : www.noifetele.ro
Buna!
Nu trebuie sa te sperii deloc, asa e in primele luni, abia se regleaza, cateodata nu iti vine luni intregi (mi s-a intamplat), dureri de burta ingrozitoare etc.
Si la mine prima oara dura doar 3 zile, dar s-a ajuns la 7 acum, ce sa-i fac?
Oricum, la tine mai dureaza pana se regleaza!
Nu te speria, si vorbeste cu mama ta, ca te va ajuta!
O zi frumoasa!
Nu sunt motive de îngrijorare, pentru că este prima dată. Ciclul menstraul poate dura și 7 zile. La început,mai ales,apar dureri groaznice de burtă, scurgeri. O să te obișnuiești, o dată cu trecerea timpului. Poți vorbi cu mama ta pentru sfaturi pentru că are mai multă experiență.
Numai bine.
Buna, nu trebuie sa iti faci griji, si la mine eu sunt acum in a patra zi ( e a doua oara cand mi-a venit). Prima data mi-a tinut 8 zile, dar nu m-a durut burta aproape deloc, dar acum imi curge vorba lui mama parau ( pana azi, pentru ca azi mi-a curs foarte putin), si am dureri ingrozitoare de burta, si de asemenea poate sa te doara capul sau sa iti fie greata cum mi-a fost mie. Cat despre tampon trebuie purtat in permanenta si schimbat cand simti ca e nevoie. Pentru dureri poti lua ibuprofen, nurofen, ibalgin sau altceva impotriva dureri. Sper ca te-am ajutat.
P.S. Suntem fete si doar noi stim prin ce dureri trecem in viata.
Buna! Nu ai motive de ingrijorare din cele descrise mai sus. Va dura cateva luni pana se va regla ciclul menstrual (ca durata a ciclului, a menstruatiei). http://www.i-medic.ro/sanatate-feminina/menstruatia/ce-este-menstruatia
Nu ai de ce sa te speri ca asa e l inceput pana ti se regleaza.Iar tamponul trebuie purtat tot timpul. durerile de burta sunt ceva normal