"Zilele astea ma voi duce sa imi fac analize"
acolo e răspunsul la intrebarea ta
1. Căldură extrema, combinata cu lipsa de calciu si/sau fier probabil.
2. Pot exista și alte cauze, cum ar fi extenuarea fizica, sau poate aveai stomacul prea plin/prea gol, și ai rău de mașină (nu orice mașina, exista persoane cărora le e rău doar când stau în locul unde mașina sare mai tare, adică în zona rotilor)
Dar fiindcă spui ca nu s-a mai întâmplat și era foarte cald, cel mai probabil e prima varianta.
Nu uita sa ți faci analizele.
Si mie mi se face rău in autobuz/microbuz, insa pana acum nu am lesinat.Dar continuu sa circul cu ele in schimb stau la ușă unde aerul e mai proaspăt iar când simt ca mi se face rău rog șoferul sa deschidă geamul. Răul poate fi de la lipsa de oxigen din autobuz sau de la mirosurile emanate de îmbrăcămintea celor din autobuz.
Cauzele se pot număra pe degete: nu ai cosumat cantitatea de lichide necesară, ai avut o,, cădere de tensiune " sau efectiv din cauza aerului înnăbușitor. Poate fi vorba și de o,, cădere de calciu ", dar judecând vremea...
Cu asemenea temperaturi nu e de joacă. Beţi cantităţile necesare de lichide. Organismul cu ce să se apere în faţa căldurii? Nu așteptaţi să vă fie sete, să vă ceară organismul.
Și mie mi s-a întâmplat un astfel de "episod", din cauza căldurii sufocante, dar nu am ajuns în punctul de leșin.
Legat de traumă, nici eu, nici nimeni altcineva nu se poate pronunţa. Tu vei ajunge să tragi o concluzie singură. Noi nu te cunoaștem, nu știm ce "fire" ai și ce impact emoţional a avut asupra ta.
Du-te cât mai repede la medic!
Sănătate și numai bine!
Hei! Stai calma nu ai ramasa cu o trauma doar te-ai speriat putin mai tare, dar cu timpul o sa vezi ca o sa uiti, lesinul poate fii din cauza calduri sau a deshidratari, putin probabil sa fie alta cauza.Niste sfaturi poarta palarie/sapca si bea multa apa
dobrin1019 întreabă: