| Barna_Crina_2001 a întrebat:

Azi la școală am mâncat un corn cu ciocolata, și când am venit acasă nu am mâncat nimic. Pe la vreo ora 17:30 când m-am ridicat din pat mi-o venit o durere de cap și îmi tremura mâinile. De ce? Ce pot face? De la ce e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!

Este din cauza faptului că ai mâncat prea puțin iar organismul tău nu poate fi în regulă numai cu un corn cu ciocolată. Simțeai o stare de slăbiciune cumva? Mi s-a întâmplat și mie ceva asemănător într-o zi când am mâncat numai doi covrigei, seara mi-a fost foarte rău și m-a durut foarte tare capul. De atunci încerc să îmi alimentez corespunzător organismul: trei mese principale (micul dejun, prânzul, cina) și două gustări (una pe la ora 11:00 și cealaltă pe la 15:00) și beau 2l de apă, limonadă sau ceai. Nu am mai avut probleme de atunci.

Multă sănătate! Toate cele bune!

| Violleta2022 a răspuns:

Cand corpului nu-i dai nutrientii (vitamine, minerale) cu care sa se hraneasca, colapseaza!
Este normal ce ti se intampla, ce i-ai dat tu corpului au fost carbohidrati si zahar, deci, nimic cu vitamine si minerale. Cum crezi ca poate sa traisca un corp timp de 24 de ore fara hrana?
Se poate, cu ameteli si stari de lesin, dar astea sunt clare din cauza infometarii.
Sfatul meu este sa mananci foarte bine dimineata acasa si sa mananci fructe multe si legume, daca simti nevoia de un snak, pentru ca cornul cu ciocolata nu are nici o valoare nutritiva, doar de umplut stomacul cu fainoase si zahar, eventual, depunandu-se cateva grame de grasime, pe solduri, picioare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa iti faci analize la sange,si sa vezi ce anume iti lipseste,dupa aia probabil o sa trebuiasca sa iei vreo doua saptamani vitaminele care iti lipsesc din organism.
Cred ca e vorba de fier.Dar ti-am spus, nu sunt doctor, nu te lua dupa mine, fugi si faci analize, cel mai bun sfat big grin.