Ar fi cazul sa iti vina "problemele" ca la aceasta varsta vin odata ce au inceput sanii sa.ti creasca si acea secretie mie una cand imi vin "problemele" ma doare spatele in partea de jos,am anumite stari de depresie,ma sor sanii si normal burta. SFATUL meu este sa incerci sa ai in permanenta la tine un absorbant,servetele umede, un slip, si pastile de durere (se gasesc la faramcie si nu sunt deloc scumpe) si ar fi bine ca in aceasta perioada sa nu pleci de acas fara ceea ce am mentionat mai sus si nu este necesar sa iti iei pastile eu una am probleme foarte mari cu durerile.SI INCA CEVA sa nu stai pe beton, sa nu bei apa rece, sa nu mananci rece pentru c o sa rcesti jos si e foarte foarte nasol sau o sa te doara burta ori...o sa te tina mai mult acea perioada mai neplacuta eu asa patesc nu este obligatoriu sa se intample la toate asa dar la majoritatea se intampla. sper ca ti.am fost de ajutor te pupic
Pai toate chestiile astea pe care le-ai zis de obicei e de la menstruatie.Dar poate fi si o coincidenta...insa eu cred ca de la menstruatie deoarece asa am patit si eu cand mi-a vanit, numai ca pe mine m-a durut si spatele... Oricum in cel mai scurt timp o sa iti vina mai ales ca sanii au inceput sa iti creasca de mai mult de un anSper ca te-am ajutat:*
Ce discuta fetele pe net ... ma rog e o lectura interesanta hai succesuri
Nu contează dacă îți va veni în vacanță sau în timpul școlii, oricum o să îți vină în fiecare lună, asta însemna că și în timpul școlii.
In primul rand parerea mea e ca desi e posibil ca durerile sa fie cauzate de menstruatie o vizita la doctor nu ar strica in al doilea rand din pacate nu prea poti influenta perioada in care sa iti vina.