| TotAiaMica a întrebat:

Azi m-a durut foarte tare ficatul am avut un gust amar in gura si ereau momente in care imi erea frig, momente in cre imi erea foarte cald, imi amortea mana dreapta si vomam, nu am timp sa ma duc la doctor as vrea sa stiu daca e ceva grav?!(vreau sa specific ca mananc aproape in fiecare zi prajeli nu prea ma odihnesc am un program incarcat si obositor )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Sticsuletz a răspuns:

Gustul acela amar vine de la fiere si momentele acelea erau frisoane si sincer cu toate astea totusi ar trebui sa iti faci un pic de timp si sa te duci sa iti faci analizele sa vezi ce ai cu adevarat ca asa fiacare spune parerea lui si nu rezolvi absolut nimic. ai grija :* de tine ca asta este cel mai important lucru

| ionik_1763 a răspuns:

E clar...

| Shammal a răspuns:

Ti-ai solicitat corpul mai mult decat il sustii iar el a reactionat ca sa-ti atraga atentia; incearca sa-i acorzi mai multa atentie, ai grija de el, trateaza-l cu iubire

Abh
| Abh a răspuns:

Ai facut o colica biliara, popular spus, o criza de fiere. Daca nu tii regim, fara prajeli, fara alimente grase, fara fasole, varza, mazare, conopida, nu ai sanse sa-ti revii prea curand. Bea ceai de sunatoare, azi nu manca nimic, iar maine doar paine prajita. Ca medicatie, No spa cate o tableta de 3 ori pe zi. Daca persista varsaturile si durerile, mergi neaparat la urgenta.

| Minks a răspuns:

Daca nu ai timp sa te duci la doctor inseamna ca nu ti la viata ta.