| alinutza_4400 a întrebat:

Buna,azi m-am zgariat la ochi cu un colt dintr-un dosar si acum vad prin el, ca prin ceata...este ceva grav? in cat timp ar trebui sa-mi treaca? sau trebuie sa ma prezint la un oftalmolog maine, pentru.o consultatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Nu cred că e grav dar cel mai bine verifică la un doctor.

Răspuns utilizator avertizat
| kiddoeraxus a răspuns:

Taica-miu a fost lovit la fel si acum vede in ceata si au trecut 3 luni. Deci du-te nu mai sta.

| Litovoi a răspuns:

Și eu am pățit ceva asemănător doar că, cu umbrela.Cel mai indicat ar fi să mergi la un oftalmolog dacă nu îți trece până mâine. Sper că te-am ajutat...

| PoWeRDoG a răspuns:

Neaparat oftalmologu s-ar putea sa fie nevoie si de operatie dar nu te speria medicul e singurul care iti poate spune
eu cred ca ti-ai rup acea posghita de pe ochi dar nu sunt sigur ar fi bine sa te duci si acum la medic la urgente ca sa fii sigura dar poate pana maine in somn trece nushu ce sa zic dar medicul NEAPARAT

| Loredana12 a răspuns:

Ai putea sa mergi maine la un oftalmolog sa te consulte...el stie mai bine ce trebuie sa faci...happy