Deși operația arată bine pe exterior, e foarte posibil să ai hernie acum. Spune-le părinților urgent! și mergi la spital.
Pai nu ma doare in stanga, ci in drepta, exact unde e operatia am simtit ca a pocnit
Nu cred că am zis că "ai hernie în stânga", ci doar că ai hernie.
Simptomele herniei
Cand apare, hernia va poate da senzatia ca ceva a cedat in organism si puteti simti o mica durere. Aceasta dispare curand, dar veti observa o umflatura in locul unde s-a produs hernierea. Cu toate acestea, semnele si simptomele variaza in functie de tipul herniei.
http://www.divahair.ro/......_tratament
Ceea ce ai spus tu se potrivește perfect cu simptomele generale, te rog frumos, mergi la un control, un simplu control echograf.
Am mai facut echograf acum 1 luna-2 Nu a zis nimic interesant
Da, atunci NU TI SE RUPSESE nimic!
Da,dar acum nu ma mai doare, mi-a trecut, si am simtit ceva exact unde am operatia, Nu cred ca am hernie
Daca nu te mai doare, eu ma bucur mult, inseamna ca s-a intins un muschi, la operatie. Fii linistita inca vreo doua saptamani, nu te zbengui, asteapta sa se sudeze muschii la loc. Si eu am o operatie de 27 cm, stiu cum e sa nu poti face nimic o perioada, dar asta e, negandim in ansamblu, nu doar la prezent. Esti cuminte acum, nu ai probleme toata viata. Pa, pa!
Ar fi mult mai bine sa consulti un medic. pentru binele tau. Aceste lucruri nu prea pot fi amanate deoarece se poate agrava!
Eu recomand sa-ti intrebi parintii, sa nu mai ridici copii si sa ti regimul!