anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

azi ma jucam si un baiat a luat o cutie de pizza si a aruncato in sus.si coltzu cutiei m-a lovit in san si m-a zgariat...si mi-e frica pot pati ceva? (pentru ca mama mereu mi-a zis ca loviturile in sani sunt periculoase)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| yumeee a răspuns:

Nu, una e o lovitură superficială, alta e o lovitură puternică, cum ar fi o minge de basket direct în sânul tău laughing.
Stai liniştită, nu păţeşti nimic.

| Gotenks a răspuns:

Intra-devar, loviturile la san sunt periculoase. Intreab-o pe mama ta sau daca nu vrei, du-te si fa-ti un control sau ceva de genu'.

| Ioana1984 a răspuns:

Stai linistita ca nu ai nimic, o mica zgarietura nu e nimic, cand ai sa cresti ai sa vezi tu ce grea e viata si o mica zgarietura ai sa o uiti pana te mariti.Macar daca problemele in viata ar fi o simpla zgarietura, ce viata frumoasa am avea toti, asa ca stai linistita ca nu ai patit nimic.Succes in viata.

| darkhell217 a răspuns:

Nu este o problema din cauza unei cutii de pizza, era doar daca era o lovitura mai puternica, o sa treaca

| Laura a răspuns:

Pot să râd? laughing) Ști care e diferenta dintre zgârietură și lovitură? thinking