anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, azi mi-am scos o masea de minte și nici acum după 4 ore nu s-a oprit sângerarea. Sângerează puțin. Știe cineva de ce nu s-a format acel cheag și ce as putea sa fac ca sa opresc acea sângerare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu s-a format cheagul de sânge, nu ai ținut bine pansamentul bine pe rana.
Pune din nou un pansament steril, pune pe rana și tine puțin apăsat vreo 25 de minute, nu prea apăsat ca nu e ok. Evita țigarea, și alcoolul macar o zi - doua zile. Dacă e serioasa treaba suna urgent stomatologul, și spune-i problema. Cred ca ai inhalat ogramada de sânge, mii de bacterii în burta, trebuia sa ții bine pansamentul, 30 de minute, în timpul asta se forma cheagul. Suna stomatologul.

| Ninii293948 a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc mult, acum s-a oprit sângerarea.

| anonim_4396 explică (pentru Ninii293948):

Ma bucur big grin

5 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

După extracția unui molar, fie 1, 2 sau de minte, se coase gingia astfel încât vindecarea survine mai devreme. Medicul dentist care a făcut procedura este obligat să te coase, dacă nu s-a oprit sângerarea. Dacă a considerat că un orificiu atât de mare se poate coagula ușor, cel mai probabil este un medic fără interes asupra situației. Iti recomand să-l schimbi si să alegi unul bun.

| dinaprilie a răspuns:

Subscriu la cele spuse de @metisul.
Compresa, ti apasat si o sa fie bine.
Nu te spala pe dinti acolo..macar azi.

Răspuns utilizator avertizat