Este de la stes si de la emotiile din perioada asta pentru bac. eu mai am multi ani pana la bac dar si mie mi se intalmpla inainte de teza sa nu pot sa dorm sau inainte de ceva evenimente care stiu ca o sa imi schimbe viata. incearca inainte de culcare cu 30 de minute sa bei un ceai de musetel sau de menta sau in combinatie(2 plic menta+1 plic musetel si ceva lamaie) si o sa te linisteasca. daca te mai trezesti sa ai pregatit tot asa ceva cald, nu conteaza daca ii apa calda sau ceai, si bea. daca incepi sa transpiri sau sa respiri greu deschide geamul si pune-ti o compresa cu apa rece. sper ca te ajuta sfaturile astea. si apropo...nu incerca medicamente gen somnifere ca astea nu is bune pentru organism.
Habar n-am ce sfat sa-ti dau, poate sa ai mai multa incredere in tine? Oricum chestiile astea tin de bibilica ta, oricum nu-i nimic anormal in chestia asta, cred ca vrei foarte mult sa iei examenul ala, bea niste lapte cu o lingura de miere inainte sa dormi, am citit undeva ca pune in functiune "ceva" din creier si te ajuta sa dormi mai bine.Si vorbeste cu cineva in legatura de acest examen se pare ca esti mult prea incordata si cred ca asta ar fi cauza.