| anonima188888 a întrebat:

Buna, azi noapte pe la 1, am inceput sa simt deodata ca ma apasa ceva ca un mucus pe partea stanga a traheei sau a laringelui nici eu nu stiu sigur dar in zona aia si ca ma incomoda la respirat chiar daca aerul intra, simteam ceva incomod pe partea stanga... Azi dimineața nu am mai avut absolut nimic pana cand nu mi-am amintit si cred ca e anxietate dar imi e frica sa nu fie vreun corp strain sau vreo boala cardiaca/pulmonara sau chiar coronavirus... senzatia nu e chiar deranjanta si daca nu ma mai gândesc la ea nici nu o mai simt dar e stresantă. Voi ati mai avut? Ce credeți ca este?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| anonima188888 explică:

Nu neapărat coronavirus, mie imi e sa nu fie altceva mai grav, cum ar fi vreo boala la inima

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonima188888):

Mergi la medic sa i ti faci analize, ecografii radiografii pulmonare, si numai asa vei depista cauza, ce varsta ai?

| anonima188888 explică (pentru CristiDinBucuresti):

15 ani