| Ela_4663 a întrebat:

Buna happy Beau cafea de 5 ani. aproximativ 3 pe zi(nu mereu) happy Daca nu beau o cafea pe zi, incepe sa ma doara capul foarte tare! [acum am 19 ani] Nu vreau si nici nu pot sa ma las. nu vreau sa merg la medic, voua vi s-a intamplat asa ceva? Vreau doar sa-mi spuneti parerile voastre. credeti ca e daunator? Mentionez ca nu ma afecteaza in nici un fel. pot sa beau si cu o ora inainte de culcare,, nu ma tine treaza, nu are efect, nu devin nervoasa! Fundita! :* Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EU consumam peste 2l pe zi si fff concentrata.Numai prin bunavointa poti rezolva. Sfatul meu:fa-o mai slaba.mai dulce(zaharul dizolva cofeina) si incearca pentru inceput sa nu mai bei seara, te vei simti mult mai bine a2a zi, avind somnul mai linistit.Este practic un drog, este daunatoare, depinde de metabolismul fiecarui om.Succes.

6 răspunsuri:
| ganeaa a răspuns:

Buna da este vb ca daca nu bei ai pb cu tensiunea si de acea daca esti consumatoare si te lasi dintr-o data te doare capu dar incearca sa mai reduci din cafele ca na ce e prea mult nu e bun

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Faci exces si iti este daunator. Cafeaua este benefica pentru sanatate, dar nu mai mult de 1, 5 lingurite de cafea pe zi. Restul e abuz fara nici un motiv si da dependenta. In plus, degradeaza creierul si suprasolicita cordul.

| luciana200972 a răspuns:

Pai incearca sa te limitezi la una singura pe zi, stiu ca afecteaza inima, are efecte negative asupra tensiunii arteriale dc este consumata in exces. nici eu nu pot trai fara 1-2 cafele pe zi, una este obligatorie pentru ca ma doare capul dc nu o beau. incearca sa pastrezi o limita

| bradysandro a răspuns:

Si eu beau putin cam mult. dar ness.

| MARIO_9577 a răspuns:

LA MULTI ANI, am 2 raspunsuri pentru tine al doilea este legat de partea financiara, dar amanunte la momentul potrivit.bun, deci corpul tau sa invatat cu cafea cafeaua contine cofeina cofeina din cafea consumata in timp indelungat conduce la ostorporoza si la depresi nervoase deci la 35 de ani nu mai ai calciu in oase si ti se frang oasele sub greutatea proprie a corpului, ai ajuns intr-un punt unde ficatul tau nu mai simte cofeina deoarece chiar cu o ora inainte de culcare trebuie sa nu dormi ce l putin 3 5 ore, altul chiar nu dormea in locul tau, sunt multe de spus dar vreau AN URMATORI 5 ANI SA REPAR CEEEA CE AI STRICAT TU IN URMA CU 5. BUN, EU AM CONSUMAT CU 5 ANI IN URMA NUMAI LAVAZA IN ITALIA SI NU CRED CA I SLABA ASA I?
,DAR CREDE MA INCEPUSE SA MA INTEPE INIMA DAR GINDUL MEU ERA LA BANI,PANA INTR O ZI IN CARE UN COLEG MA M INTILNIT CU EL LINGA CRAIOVA, era m cu casa de marcat la verificat, simi povesteste ca este intr o companie internationala de sanatate, mi a dat 2 plicuri de cafea de la acea companie si crede ma du pa ce le am consumat mi sa u parut unice pe glob si asa era intr un tarziu am aflat asta, m a invitat la o prezentare a produsului acela la valcea unde sa tinut un seminar f bun pe tema sanatati unde au participat doctori din toata lumea, acolo am aflat ca acea cafea continea doar 2 boabe de cafea si sucroza din trestie de zahar deci nu avea m nevoie de zahar avea m inima trestiei naturala nu prelucrata chimic, de mancat manca m mai rar deoarece continea elementre nutritive corpuli ca lcio potasiu etc., LA SEMINAR DOCTORI AU SPUS ASA.; o cafea produsa de aceasta companie gano excel din malaezia contine 0, 4 la suta cofeina este naturala suta la suta, o cafea de bar contine intre 70 si 350 de grame de cofeina pe cana de cafea, corpul nostru suporta o poresiune de 1, 5 la suta in stomac, coca cola are presiunea de 3, 5...etc.miha, vreau sa ti recomand o cafrea organica sanatoasa este una unica pe glob au un model chiar pentru stres se numeste clasic este o cafea neagra pentru bautori de cafea tare contine 0, 8 la suta cofeina fata de o cafea la ibric care contine 560 la suta cofeina, si bine ar bi sa consumi un ceai de la aceea co, mpanie care te ajuta la detoxifierea organismului eu il consum de 2 ani in loc de apa.tot doctori la seminar au spus si am verificat diferite surse de apa si am observat ca sunt foarte mizerabile, si te intrebi de ce esti bolnav,poti consuma de la aceasta cmpanie o cafea sanatoasa fara cofeina care nu ti dauneaza in corp,si poti merge la un seminar care se tine in fiecare luna la valcea unde vin doctori profesori si pui orice intrebare, este mai bine sa vezi un seminar sa consumi o cafea sanatoasa de aici o sa ti placa sigur, mi a placut mie carree am baut lavaza toata viata dar tie,,si-o sa te trezesti lunar in banca cu niste bani pentru ca aceasta companie este generoasa cu toti consumatori,dar la seminar pui intrebari ceeea ce te intereseaza, ok? deci eu consum cafea si sunt platit lunar in dolari australieni plus impozitul platit la sursa e totul legal au un plan unic de marcheting, dar este mai bine sa ti schimbi cafeaua pana nu ti macina cofeina calciu din oase si nu o sa mai poti merge la 30 de ani, nu eu zic asta ci doctori, in fine da ca te intereseaza vorbim eventual pe mes.id este firu_mario

| MARIO_9577 a răspuns:

Ti_ai schimbat cafeaua?