| CRISTINAMIA a întrebat:

Ce părere aveți despre ceaiurile Tummytox? Doresc să le încerc deoarece mi-am schimbat modul de viață de când cu carantina asta. Si nu mai sunt la fel de activă, mănânc mai mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri:
| JicaContra a răspuns:

Incearca sa devii activa, apuca-te de sport in casa, chestii simple, genoflexiuni, stat pe spate si ridicat picioarele, cumpara (on-line) sau improvizeaza din sticle de apa niste gantere si ridica gantere, etc.
... eventual cauta pe utube o serie exercitii de facut pentru femei acasa, ca sa ai parerea unui expert, nu sa faci prea multe dintr-un exercitiu care s-ar putea sa nu fie asa de bun (am auzit de din astea)

cat despre ceaiurile alea, nu am auzit de ele, e FOARTE probabil sa fie teapa si chiar sa contina lucruri nocive
in cel mai bun caz contin cofeina, care taie foamea... marea si tarea herbalife e bazata pe ideea asta cu, cofeina

| Dana1999 a răspuns:

O prostie de firma care promovează suplimentele nnaturale cu sfințenie dar se stie ca ele nu fac mare lucru. Slăbirea tine strict de miscare si dieta!

Întrebări similare