| Eu3281 a întrebat:

Buna,buna..ma doare îngrozitor capul,îl simt greu.urechile îmi sunt înfundate,parca îmi suna mereu Urechia stânga, durerea e in tot capul și se extinde la zona cefei și pe umăr in jos pana mana. Poate fi o raceala la cap sau ceva mai grav? si dacă o inhalație cu ceai de mușețel mi-ar face bine.Am fost și la urgente mi-a zis ca am inceput de viroză și e și din cauza asteniei de primavara... dar sunt speriata de durerile de cap

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| emy a răspuns:

Buna seara! happy La un medic neurolog ai fost? Dupa descriere, poate sa fie si o spondiloza crevicala. Incearca si fa-ti un RMN la cap si coloana si du-te cu rezultatul la neurolog si la ORL-ist(s-ar putea sa ai si o sinuzita sau viroza, asa cum ti-a zis de la urgenta). Incearca si variantele astea 2. Multa sanatate iti doresc si sa dea Dumnezeu sa auzim de bine! Sa ai o seara frumoasa si o noapte cat mai linistita! Te pup, draga! kiss

| Eu3281 explică (pentru emy):

Nu am fost, chiar am zis ca trebuie sa merg sa fac și un RMN, chiar dacă nu e nimic grav, pentru liniștea mea.Iti mulțumesc din suflet! O seara frumoasa și tie!❤️

| emy a răspuns (pentru Eu3281):

N-ai de de, draga!happy

2 răspunsuri: