Poti face o hepatita post-medicamentoasa in termen de 2-3 saptamani, de gravitate variabila, chiar mortala, daca ai o sensibilitate hepatica speciala. E bine sa mergi maine dimineata la medic si eventual sa ramai 2-3 zile internata pentru analize hepatice repetate si amanuntite. Oricum, nu exista un tratament special, doar perfuzii pentru sustinerea functieie hepatice si cam atat, dar supravegherea medicala atenta poate sa descopere in timp dezechilibrele (daca apar) si sa-ti ofere sanse mai bune la recuperare. Doza este exact la limita, e posibil sa nu patesti absolut nimic, e posibil sa ai o suferinta hepatica fara, anifestari care sa duca in 20 de ani la complicatii sau e posibil sa faci hepatita severa.
Nu stiu mai bine te-ai duce la un spital sa-ti faca niste niste spalaturi gastrice, sa-ti puna niste perfuzii ceva... o.O decat sa stai acasa si sa te imbolnavesti de ficat
Cel mai probabil ai sa ai probleme grave cu ficatul, intoxicatia cu paracetamol e destul de grava
Bea mult lapte....stiu ca laptele impiedica pastilele sa-si faca efectul FUNDA?
Si daca nu iau lapte ce se intampla o.o?
Pai nu stiu. dar totusi e o supradoza de pastile deci nu cred ca iti va fi prea bine Mai bine bei lapte si poate nu patesti nimic Si sa nu mai iei niciodata mai multe pastile de acelasi fel odata Paracetamolul stiu ca se ia una de 500mg la 8 ore...nu 5 odata