| Tobessjd a întrebat:

Bunica mea nu are pofta de mâncare,e slăbită, iar când mănâncă in sila vomita.I se umfla burta, și o doare când apasă.Are limba alba iar cand mananca simte gust sarat chiar daca acea mancare nu are pic de sare. Vreau sa precizez că nu consuma deloc alcool, nu fumează.Ati putea sa-mi spuneți și mie posibilele cauze și cam ce ar avea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnaAna8 a răspuns:

Depinde mult și de vârstă. De la o vârstă organismul nu mai accepta chiar orice. Încearcă sa îi dai mâncare de care îi place sau sa o faci de fata cu ea ca sa îi arăți ca nu trebui sa îi fie sila sau mănâncă și tu și arata i ca Îți place așa ca la un copil mic ca ea sa înțeleagă chestia asta. Gustul sărat probabil de la papilele gustative care nu mai recunosc gustul așa cum trebuie și da alta impresie. Mai bine îi suni doctorul de familie sau o duci la doctor și îi spui despre problema.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Duceti-o de urgenta la medic, pentru investigatii!
Starea ei de sanatatea este destul de grava si cu cat amanati investigatiile medicale, cu atat ii reduceti sansele sa supravietuiasca. Nu glumesc!

| oz_1736 a răspuns:

Limba alba inseamna o infectie in organism. Sistemul digestiv e slabit. Vorbeste cu ea sa mearga la doctor. Fara un tratament tu nu ai ce sa-i faci acasa. Vorbeste cu parintii tai. Cred ca la gastro-enterologie trebuie sa ajunga