| BluX a întrebat:

Bunicul meu e in spital si e bolnav. tata a venit acasa si mi-a spus ca doarme tot mai mult si abia se mai trezeste. adica a vrut sa spuna ca e pe moarte? FUNDA+VOT

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NOinformation a răspuns:

Posibil.depinde daca tu ai intrebar daca vrei sa il vezzi... daca tu l`ai intrebat :tata vreau sa imi vad bunicul si ti-a raspuns cu ce ai zis tu posibil nu este intr-o stare buna :-s roaga`l pe tatal tau sa te lase sa mergi sa il vezi...

| BluX explică (pentru NOinformation):

Eu l-am intrebat daca mergem la un basket si a zis ca numa la basket nu ii sta gandul acum si dupa a zis ca e tot mai somnoros si abia se mai trezeste

| NOinformation a răspuns (pentru BluX):

Poate k nu este intr-o stare foarte buna.eu iti recomand sa te duci la il vezi.sa ii faci o vizita...

4 răspunsuri:
| Lisadream a răspuns:

Este posibil ca tratamentul pe care il ia sa ii provoace somnolenta

| k1dutzz a răspuns:

El a vrut sa zica ca are nevoie mare de odihna deci ii trebuie un timp de odihna pentru asi reveni dar sa nu excludem posibilitatea ca ar putea fi pe moarte daca are peste 75 de ani s-ar putea ca da big grin