| mermaid01 a întrebat:

Cainele meu e foarte molesit de vreo 2 zile.Azi e mai rau decat ieri.Cand m-am dus la el(il tin intr-o curte din spate)avea coada in jos,parca abia isi tinea ochii deschisi si parea ca cauta ceva, tot mirosea pamantul.Nu mananca si nu bea apa.Nu se poate sa-l fi otravit cineva pentru ca nimeni nu poate ajunge la el in afara de noi.Tata a spus ca i-a dat acum cateva zile niste chiftele a caror carne era lipicioasa si mirosea ciudat. Daca e o toxiinfectie alimentara ce ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Angii1996 a răspuns:

Mergi cu el la veterinar!

| AnonimaZilei a răspuns:

Eu spun sa chemi un veterinar, pentru ca doar el stie ce sa i faci si cum sa l faci Bine

| Legion7X a răspuns:

Asta este sigur dacă i-a dat carne stricată am și eu un cățeluș și nu-i dau niciodată mâncare stricată
îi poate face probleme la ficat prind boli de ficat sunt la fel ca oamenii răcesc, au probleme cu vezica biliară, cu colonul, fac faringită, etc.

NOname
| NOname a răspuns:

Să îl duci la veterinar.

| DumiY a răspuns:

Cea mai buna solutie e sa il duci la un veterinar sau la o farmacie veterinara si o sa iti recomande ceva.
Incearca sa ii dai cateva zile lapte, branza. Are foarte mult calciu si ajuta mult.
Am si eu un catel caruia i-a fost destul de rau. Cadea din picioare, era foarte suparat. La inceput nu voia sa manance, dar am incercat sa il fortez. In urmatoarele zile si-a revenit.