anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună!

Cam cât timp ați luat suplimente alimentate? Și ma refer mai mult la cele pe baza de inositol.
Pe prospect scrie de 3 luni, insa nu menționează ca as putea relua procesul ulterior.
Ideea e ca ma simt foarte ok cu ele și nu as fi vrut sa le întrerup daca s-ar putea, dar am înțeles ca risc sa pic în extrema cealaltă și sa am prea mult.
As fi vrut sa le reiau, insa nu-mi mentioneaza pe cutie dupa cat timp se poate.
Are idee cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Suplimente alimentare poti lua zilnic, pe tot parcursul anului. Eventual cu pauza vara, cand sunt disponibile multe fructe si legume.
Despre inositol nu stiu, am citit ca nu este stocat in organism, asadar nu vad de ce nu l-ai putea lua zilnic.
Cel mai bine intrebi un medic.

| movanumaris0 a răspuns:

Cel mai bine ar fi să întrebi un medic sau un farmacist, pentru că excesul de inozitol poate avea efecte adverse, chiar dacă te simți bine acum. În general, suplimentele pe bază de inozitol se iau 3-6 luni, apoi se face o pauză pentru a evita un dezechilibru. Dacă vrei să le reiei, o pauză de 1-2 luni ar putea fi o variantă sigură, dar depinde de doză și de cum reacționează corpul tău. Ai putea să faci și niște analize, ca să vezi dacă mai ai nevoie?