Mai lasa naibii inventia de simptome si boli, ca-ti creezi stres inutil, inventand atatea boli ireale si declansand atacuri de panica si alte boli mentale.
Boala ta se numeste IPOHONDRIE, adica boala omului inchipuit.
Traieste-ti viata baiete, ca esti prea tanar sa stai ascuns in casa in loc sa iesi la plaja si la distractie, cu tineri de varsta ta. fa sport, iesi la alergat, mergi la inot, ia-ti servici si nu mai piere timpul inutil, fa orice nu ai sa nu mai tai frunza la caini si sa inventezi ceea ce nu ai.
Sunt fata, dar imi este foarte greu…credeti ma ca vreau..am fost si la phsiatru.iau tratament cu Xanax…dar simptomele astea fizice ma omoare efectiv…chiar mi-as dori sa ma simt bine si sa mi revin.
Igonora simptomele si apuca-te serios de sport, de mancat sanatos si petrecut cel putin 3-4 ore pe zi, in aer liber.
Sună foarte mult ca lipsă de b12. Câteodata doctorul uită să facă şi analiza MMA (methylmelanoat) când vor să testeze dacă pacientul are carență de vitamina b12.
Cel mai bine se face injectabil.
Pot sa vorbesc in privat cu tine? Te rog mult
Da, dar eu nu pot să scriu. scrie numărul tău şi te adaug pe whatsapp dacă vrei.
nu mă lasă să scriu pentru că sunt membru junior.
Poți scrie numărul în privat să nu fie aici public
Ti am scris
Plus analiza CT nu este corespunzătoare pentru cap şi coloană, ci RMN