| sayurik a întrebat:

Buna,
Cam de 3 zile am inceput sa ma simt balonata la stomac. Acest lucru se intampla doar seara dupa ora 8. Nu am mancat nimic deosebit care sa nu mai fi gustat inainte si sa-mi ridice semne de intrebare. Are cineva idee de la ce ar putea fi si ce as putea sa iau ca sa ma simt mai bine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BrokenWings a răspuns:

Hei happy Eu de obicei ma balonez cand mananc mult si fara rost, cand mananc un fruct dupa o masa, cand beau apa in timpul mesei...

Nu stiu din ce cauza, dar ai putea incerca ceaiul verde (stiu ca e oribil la gust, dar ajuta), un iaurt activia cu un pumn micut de musli (ajuta digestia daca nu ma insel) sau ai putea sa faci o vizita la farmacie si sa intrebi farmacista ce te-ar putea ajuta (preferata mea) laughing

0 răspunsuri: