| danuta0micuta a întrebat:

Buna!
Cam de la 14 ani am niste vase de sange sparte pe coapsa(capilare sparte). Stiu ca nu poti scapa de ele, doar prin metode chirugicale.
Acum cateva zile am citit undeva ca poti scapa de ele print-un masaj zilnic mai agresiv(ca cel anticelulitic). Am incercat si eu ieri si pot sa zic ca nu mai sunt asa vizibile.
Pe alte site-uri scria ca nu e bine sa agresezi prea tare locul unde sunt capilarele sparte, deoarece se pot sparge si altele.
La mine nu a fost cazul, dupa cum spuneam nu mai sunt asa vizibile, dar mi-e frica sa nu se intample ceva mai tarziu.
E bine sa continui sa masez locul in fiecare zi?

P. S.:Am folosit si un gel in timpul masajului, Troxevasin se numeste.

Astept parerile voastre.
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ajna a răspuns:

Gelul este bun, dar ai nevoie de mai mult. Nu cunosc cauza spargerii acelor vase in cazul tau, dar un tratament adecvat trebuie sa contina elemente nutritive pentru peretii vaselor, dar nu numai. In orice caz, ti-as recomanda sa nu continui cu masajul pana nu ceri parerea unui medic. Si asta cat mai curand! Multa sanatate!

1 răspuns:
| mdany a răspuns:

Din nou consulta un medic in situatii de genu, daca ai vase sparte degeaba le masezi brutal asa nu isi vor reveni le acoperi sa zic asa.