Secretia vaginala normala este transparenta, usor albicioasa, fara miros si fara simptome. Apare cu 2-24 de luni inainte de prima menstruatie si dispare la menopauza
Pai eu am avut prima menstruatie acum 2 ani dar si acum imi mai apare...inainte de fiecare menstruatie. Vroiam sa stiu pentru ca asa pot sti cam cand imi vine ciclul ca sa fiu pregatita.
Daca secretia vaginala este modificata, inseamna ca ai o infectie. Nu ar fi trebuit sa se schimbe, faptul ca inainte de ciclu este anormala, este ingrijorator.
Vezi că acea secreție albă vaginală poate fi cu totul altceva! Așa că mai bine ai merge la medic o analiză a secreției nu strică, costă 30 de lei.
Pai am auzit ca e normal la femei.Si ca e inainte cu cateva zile de menstruatie...dar vreau sa stiu cu cate zile.
Așa spun toate femeile, dar în jur de 80 % dintre ele nici nu știu că secreția e provocată fie de o ciupercă sau de o alta infecție.
De aceea când observi secreții albe abundente e bine să faci un test de secreție nu strică pentru liniștea ta.
Ok..mersi pentru sfat.
Deeaandreea9156 întreabă: