anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Cand eram mica eram plinuta, pot spune ca aproape obeza. Am tinut deficit caloric si acum am 45kg si 1, 64 inaltime, pot spune ca sunt subponderala. Sunt slaba in afara de abdomen. Inca am grasime pe abdomen si nu stiu cum sa o dau jos. Nu mai vreau sa slabesc si fac sport, in general exercitii pentru abdomen. Vreau sa precizez si ca dupa orice masa ma balonez. Aveti niste sfaturi? Multumesc anticipat! (doar raspunsuri serioase, nu ma intereseaza sarcasmele si prostiile)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 1.64 cred ca ti-ar trebui 5kg in plus, nu este sanatos sa fi chiar asa de slaba. Cat despre partea cu balonarea ar trebui sa incerci ceaiuri verzi cu efect usor laxativ. Si cand spun usor, ma refer ca nu o sa iti dea crampe si scaunul tau va fi normal, nici lichid nici uscat. Daca bei seara inainte de somn, dimineata vei avea un scaun consistent si vei elimina ai multe toxine din organism.

| DovleacTurbat a răspuns:

Trebuie sa iei in calcul și geneticul, in sportul asta geneticul este Dumnezeu.
Abdomenul, se face in bucătărie nu în sală happy.
Continua cu deficit, dar ai grija sa fie sănătos și nu înfometare.
Despre balonare, habar n am. Asigura te că îți iei zilnic porția de fibre necesare, bei multa apa. Daca problema persistă, vizitează medicul.

| Lrs2015 a răspuns:

Ai pierdut si suficiente masa musculara in procesul de slabire. Bravo! Arati ca o fata fara forme si tonus, dar cu burtica! Acum ai nevoie de o recompozitie, care e si mai greu de facut! Esti geniala!

| antoniaprr90 a răspuns (pentru Lrs2015):

Bun comentariu. Norocul tau e ca nu ma las afectata. Din pacate, exista fete foarte complexate de corpul lor, iar un astfel de comentariu le-ar complexa si mai tare

| Lrs2015 a răspuns (pentru antoniaprr90):

Dar nu era scopul sa te afectez eu pe tine. Lumea nu se lasa afectata nici daca e injurata de mama cand tocmai mama lor a murit laughing stai relax, ca stiu ca oamenii sunt indistructibili. Eu doar ti am zis ce s-a intamplat si este asa cum zic eu

| antoniaprr90 a răspuns (pentru Lrs2015):

Ce sa zic, daca le stii tu asa bine. ma bucur pentru tine pentru ca, din felul in care vorbesti, pare sa ai un corp perfect, de invidiat pot spune. succes in continuare sa il mentii

| Lrs2015 a răspuns (pentru antoniaprr90):

Nu e perfect deloc, mai am nevoide de vreo 8 kg de masa musculara si de slabit vreo 3 de grasime pe burta, nu sunt multumti deloc cum arat.

| Faranume141937391 a răspuns:

Apa cu lămâie după masă și cred că nu vei mai avea probleme, eu așa am făcut