| BambiSd a întrebat:

Cand faci Aerobic, Fitness sau orice alt tip de gimnastica, dansuri etc. este neaparat nevoie sa ai adidasi sau o incaltaminte in picioare, sau de ex daca eu fac acasa toate astea pot sta si in sosete pur si simplu?
Si o alta intrebare : Dauneaza daca mananci imediat dupa ce ai facut sport? De exemplu eu fac dimineata dupa ce m-am trezit cam 20 de min si apoi mananc micul dejun. Este ok? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| kariny06 a răspuns:

Buna! Pai eu fac gimnastica, mai exact dans de mult timp, iar eu ma duc in adidasi ori in balerini. A2a Intrebare: Pai ar trebui sa stai maxim 10 minute. Funda?&

| AlxMihai a răspuns:

Dacă ești mereu în mișcare alege pantofi cu talpă plată si doresti sa faci putina miscare poti sa alegi modelul adidasilor New Balance. Va scriu aceste randuri deoarece in fiecare zi merg foarte mult pe jos plus si alerg si acesti adidasi au facut minuni cu picioarele mele. Daca doriti sa cumparati va las un link mai jos pentru a da un ochi pe oferta celor de la epantofi - https://www.epantofi.ro/new_balance.html!

| Ali0404 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa iti iei adidasi. Poti sa iti iei chiar si opinci pentru dans.