| Eduard168 a întrebat:

Cand imi fac nevoile (treaba mare) si termin, gasesc la final pe hartie niste urme mici de sânge! Ce ar putea fi dar nu mă doare? Nu am nimic!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sunt mici vene sparte, hemoroizi, semn ca in dieta ta lipsesc legumele, fructe si poate si cele 2litri de apa, se poate agrava in timp, stii ce nasol e sa simti cuie in fund, e rau, asa ca consuma multe legume si 1kg de morcovi la zi nu ingrasa

| Nume6 a răspuns:

Ai făcut fisura anala, hemoroizi interni sau externi din cauza scaunului tare, dar pot apărea si din cauza sedentarismului.

| Violleta2022 a răspuns:

Ai putea avea hemoroizi interni, de aceea nu te doare.
Schimba-ti dieta si stilul de a manca, fiindca hemoroizii aia nu se vindeca singuri, care continui sa manaci in acest fel, dimptriva, pot evolua, infecta si pot degenera in tumori pe intestin. Atentie, alcoolul este interzis, pana la vindecarea completa.

| Sofer a răspuns:

Par a fi hemoroizi.