| Cornel4321 a întrebat:

Buna cand imi misc ochi ma cam doare.Cel putin capu nu ma doare. Ce pot face in privinta asta si vreau sa va spun ca nu prea dormn iar pe pc ma joc numai de vineri-duminică AJUTOR

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Pentru ochi, pentru creier, dar si pentru intregul corp ODIHNA suficienta este indispensabila!
In lipsa odihnei, oboseala se cumuleaza si duce la probleme de sanatate, fiindca organismul nu are timp si putere pentru auto-vindecare (reparare).

Dormi minim 6-7 ore (recomandat 8), fa exercitii de vedere in continuu, precum si macar un minim de sport!
Asa iti vei reveni si vei putea trai mult mai sanatos.

| Cornel4321 explică (pentru Bula):

Mersi mi-am revenit

4 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Ce stim noi? Mergi la medic si afli.

| Deserth a răspuns:

Probleme cu tensiunea ochiilor, incearca sa dormi mai mult

| Panda13907362 a răspuns:

Mergi la un medic..se poate sa ai probleme cu ochii, pentru ca si eu am avut la fel dar am avut si dureri de cap...mergi la medic, asa e cel mai bine si atunci o sa vezi de ce te dor...