| Manfred a întrebat:

Cand ma ridic de pe scaun sau din pat si incep sa merg, uneori mi se innergreste vederea cateva secunde si simt un fel de incalzire la nivelul capului...
Ce ar putea fi asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AdelinaC a răspuns:

Tensiunea sau circulatia.
Incearca sa nu faci miscari bruste de ridicat/culcat si o sa treaca.

4 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Tensiunea.Daca esti adolescent cu timpul iti va trece.Totusi ar fi bine sa-ti masori undeva tensiune la noi exista farmacii unde dacabagi 4 fise de cincizeci de bani iti zice f multe. Daca nu trece du-te la medic.Si pina atunci scoal-te incet nu brusc.

| emima a răspuns:

Ar puteA fi o lipsa de calciu ia niste calciu lactic sau mai bine mergi la doctor

| ralucaralu a răspuns:

Ai cumva probleme cu ochii sau stai mult in fata calculatorului? Stiu, dureaza cateva secunde, dupa care te simti bine. Mergi la oftarmolog si vezi daca ai probleme cu ochii, iar daca problema e alta ar trebui sa iti faci un control medical. Cu sanatatea nu e de joaca. Succes!

| MissHappy a răspuns:

Si mie mi se intampla uneori asta.straight face