E o chestie de autocontrol. O sa inveti sa o faci in timp, si cu mult exercitiu. In primul si in primul rand, trebuie sa incerci sa te relaxezi cand dansezi in prezenta altora, sa incerci sa nu tii cont de prezenta lor de fapt stiu ca e dificil, dar cu putin antrenament la un momentdat o sa si reusesti.
Succes
Si eu sunt la fel...cand sunt in preajma cuiva parca mi se pare ca nu dansez bine! dar trebuie sa iti imaginezi ca esti singura sau sa incerci sa faci miscarile pe care le executai acasa! si uitate si pe net la miscari poate te inspira mai mult! pup
Incearca sa dansezi, pentru inceput in preajma cuiva cu care esti obisnuita, de exemplu sora ta/fratele tau (daca ai), cea mai buna prietena. mama/tata.
Sper sa te obisnuiesti cu ideea ca esti privita si sa treci peste rusine
Bafta!
Ar fi bine sa fie tot timpu cineva langa tine care ar trebui sa te incurajeze si tu sa iti cauti prieteni foarte foarte apropiati de care nu tie rusine numai asa cred ca poti scapa.Asa cred eu.
Alege miscari foarte usoare,dar de efect,pe care le face oricine la petreceri si, astfel, nici nu vei iesi din tipare si te vei obisnui cu prezenta celorlalti.In plus,la petreceri nu vei dansa pe coregrafie,orice ar fi(in cazul coregrafiilor,pot fi miscari mai complexe sau mai neobisnuite,miscari de dans pe care nu le poti pune in practica oriunde si aici ma refer si la petrecerile mari). Pentru a te putea obisnui mai usor cu prezenta altor persoane in jurul tau,nu ar fi rau daca ai avea mereu langa tine o persoana apropiata(prieten,var,frate, sora, etc).
Păi când eram mică chiar nu imi era Rușine când am crescut îmi era rușine dar acum mi-am revenit! Răspunsul meu este : fă niște cursuri te obișnuești că o să te duci la spectacole și scapi de trac pentru că așa mi-sa întâmplat mie bine și acum mă ascun de unele persoane dar acum sunt ok! Încearcă și tu!
Gandeste-te la ce iti place tie mai mult sau ceva frumos.sau imagineazati ca esti singura ... sper ca te-am ajutat:*
Gandeste-te ca esti singuranu-i baga in seama pe cei de langa tine:d.asculta muzica, canta.fa-te ca nu-ti pasa>:d