| viviana_5944 a întrebat:

Buna cand surorii mele ii vin problemele vomita o doare burta ingrozitor si nu mai rezistastraight face
I-a ibalgin nurofen ceai isi pune un prosopel pe burta cu otet foarte putin incalzit si apoi o sticla cu apa dar tot nu ii trece

Va rog ce sa fac nu mai rezist nici eu cand o vad asa mie cand imi vine nu mi se intampla asa din contra straight face

Va rog

Ofer si fundita

Mersi anticipathappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| annie_9752 a răspuns:

Cred ca, pentru asta, cel mai bine ar fi sa mearga la medic. Poate ii este rusine, dar e vorba de sanatatea ei.Imi pare tare rau ca se manifesta asa.Nici pastilele luate prea mult nu sunt bune.Cunosc si cazuri in care era vorba de probleme la ovare; tocmai de aceea nu puteti sa mai asteptati si sa mergi la doctor. E foarte ciudat ca se manifesta asa de fiecare data cand ii vine, cu siguranta ceva nu e in regula.Indiferent de presupusele solutii pe care le vei primi prin raspuns pe acest site, nu ezitati sa faceti o vizita la cabinetul medical si asta cat mai repede.

Sper ca ti-am fost de ajutor! Multa sanatate si o zi buna!

4 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ce are sora ta se cheama dismenoree, se intelege menstruatia insotita de durere.Concomitent cu durerea se mai pot inregistra alte tulburari, printre care:
# Greata si diareea
# Durerile de cap
# Durerea iradiind in jos, spre membrele inferioare
# Oboseala
# Schimbari ale dispozitiei. Avand in vedere multiplele transformari ce se petrec in aceasta perioada, este necesar ca supravegherea fetitei in dezvoltarea sa se faca de catre un medic ginecolog. Se mai indica in plus fata de antialgice si un antispastic, de exemplu No-spa.

| anad a răspuns:

Cati ani are? Sa mearga urgent la doctor ca exista tratament pentru asa ceva! Cineva apropiat a avut astfel de probleme, a luat tratament dat de medic si este bine acum.

| Xonia a răspuns:

@Laurentiu: oricum nai intelege...
Cat despe sora ta ar fi bine sa mearga la un doctor

| laurentiu_9029 a răspuns:

Cine imi poate traduce?laughing