Schimba-le mai des. Din experienta mea sunt cele mai bune de pe piata si daca ai grija sa le schimbi la 3 ore, nu se intmpla nimic
Poate trebuie sa ai mai multa grija de sanatate, adica, daca ai hipermenoree, sa vezi ce cauzeaza asta la tine - ceva ce tine de alimentatie, de progamul zilnic, stres, nerespectarea programului normal de somn, cafea, red bull sau alte stimulente la care, macar in saptamana dinaintea menstruatiei, ar trebui sa le reduci portia. Revenind la alimentatie, ar trebui sa descoperi care sunt "prietenii" tai dintre verdeturile, legumele sau plantele medicinale.
Bună!
Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată!
Foloseşte Always Ultra Night - vezi linkul :
http://homeflavour.eu/......860008.jpg
Cele folosite de tine au 4 picuri pe ambalaj, cele indicate de mine sunt mai GROASE ( au 6 picuri pe ambalaj ).
Toate cele bune.
Daca ai de gand sa scrii prostii te rog frumos numai comenta pentru ca e ceva serios, parerea mea, multumesc. o seara placuta ^_^
Ce este cu raspunsul asta )?
In zilele de menstruatie ( in care iti curge sange ) poti folosi absorbante always ultra, insa daca ai un flux abundent, foloseste always maxi. Sunt mai groase si absorb foarte repede lichidul.
In zilele dinaintea menstruatiei, in care ai acea secretie vaginala albicioasa, foloseste absorbante zilnice precum Discreet sau Always Everyday, pentru un plus de prospetime si pentru a absorbi umezeala.
anonim_4396 întreabă:
User252426 întreabă: