Posibil AB, fiind un up-grade al grupelor de sange si cea mai recent aparuta(acum 400-600 de ani). Grupele de sange au aparut in functie de necesitatile umane.Prima a fost O,de aceea se potriveste cu celelalte. Daca ar apare grupa C( sa-i zicem),ceea ce este foarte posibil, ar fi cea mai indicata.
O gluma buna, dar totul e posibil.
Toate poti sa fii sofier bun si sa suferi de TBC sau sa ai hiv nu conteaza grupa de sange cu cea ce stii sa faci la volan
Daca stii ce grupa are inclinatie pentru sofat, atunci ce grupa sanguina are inclinatie pentru s.e.x?
Tu iti bati joc? Oricum, nu exista o anumita grupa de sange care sa influenteze sofatul.Important e sa treci testul.
Nu își bate joc. E doar prea proastă.
Foarte posibil, chiar adevarat.
Îți dau 3 motive care îmi susțin afirmația că ești proastă.
1. Nu știi să scrii corect gramatical
2. Nu ți-ai dat seama că instructorul face mișto de tine. Și puteai să-l întrebi pe el ce grupă de sânge (tot răspuns la mișto primeai)
3. Ai răspuns la o întrebare de-a mea în care făceam trolling și ai luat-o în serios.
Sa fiu al naibii de nu e cum zici u :1 scriu cum vreau p net
2 instructorul nu facea misto nu mai vb in nestiinta de cauza
3 pofta buna in continuare
cand o sa ajungi u sa ai permis sau orice am eu o sa ai un cuvant in fata mea pana atunci te rog frumos pastreaza pentru tine
e mai bine
De exp despre grupa ab4 se spune ca e grupa de nebuni
sunt persoane cu o anumita grupa despre care se spune ca sunt soferi excelenti si vroiam sa stiu care e aceea
sper ca macar acum am vb p intelesul tau
iar daca nu o stii si pe asta cu grupa de nebuni inseama ca ...hmm. ce spui despre mine ti se potriveste
anonim_4396 întreabă: