Du-te la dermatolog sa vezi cat de grav e,daca e grav du-te la salonul unde ti l-ai pus si cere sa-ti-l dea jos cineva din domeniu, apoi fa-ti un tratament.nu e pacat sa-ti strici buzele, o sa te deranjeze cand mananci sau cand ai alte activitati.
Daca de curind la facut atunci poti sa te dai cu pereoxid, dar ai grija sa nu te lovesti sa nul scoti ca de la asta e si infectia eu am in buric sh ori de cite ori il scoteam iesea puroi si cu timpul a trecut acum are 2 ani aproape :p succese :p daca ceva grav du-te la un dermatolog
In primul rand iti trebuie un pierce cu tija mai lunga si in al 2 lea rand e normal sati curga ceva galbui curatal dim si seara si in tmpul yilei dc nu cu apa si sare pe un betyisor de ureche =D
Eu iti propun sa-ti bagi unul si in nanau ca sa arati cool. Ce daca face puroi in schimb nu risti decat o infectia a sangelui sau anumite tesuturi sa ti se urateasca si sa ramai asa mai cu gura-n aer. Voi nu stiti ca atunci cand corpul uman nu accepta anumite obiecte straine ca fiind parte a lui trebuie sa renuntati la asta? Dar, e mai bine sa fii cool...vai de capul nostrul.