| ffffaraetsadt a întrebat:

Care sunt vitaminele necesare pentru a face muschi si in ce alimente se gasesc? Stiu ca vit. C e foarte impoartanta si stiu unde se gaseste la fel si calciu dar in rest?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| face2face_5926 a răspuns:

Pt masa musculara iti trebuie in primul rand proteina. Proteina o gasesti in carne( in special cea rosie), peste si lactate. Daca ai o alimentatie echilibrata( fructe, legume, cereale), nu ai nevoie extra de vitamine. Oricum cele mai importante sunt in orice caz vitamina B, magneziu, calciu si fierul

3 răspunsuri:
| laurentiu a răspuns:

Vitaminele nu iti cresc mah muschi!
proteinele sunt cele care iti maresc musculatura!

| BlogVitaClub a răspuns:

Citeste articolul asta, poate te lamuresti: http://www.vitaclub.ro/pages/ce-sunt-vitaminele
E mult mai indicat sa-ti faci tu o parere proprie, decat sa ti-o insusesti pe a altcuiva

| Ecou a răspuns:

Bla bla, muschi = creatina--> mai putin depinde de varsta in rest proteine (alimente sau prafuri ) si hidrati de carbon! cea mai buna explicatia pe care am avut-o! cauti pe net alimentele bogate in ce am explicat, si gata! nici eu nu am inteles ce am scris