Întrebare recomandată | Amely21 a întrebat:

Cat e de sănătos uleiul de pește? Recomandați suplimentele cu ulei de pește? Are și contraindicații?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

In koc de ulei de peste, mai bine consumati peste, preparat sub orice forma.
E mult mai sanatos decat extrasul de peste.

| RAY a răspuns:

Este foarte sanatos dar si uleiul de masline extravirgin, nu recomand sumplimente, in nici un studiu nu sau dovedit a fii eficiente, recomand somon, macrou, icre

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este sănătos de sănătos căci conține Omega 3 în procent bun.
Dar la fel este de sânătos uleiul de in, care este mult mai ieftin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uleiul de peste e sanatos deoarece contine Omega 3.

Contraindicatii:
Chiar dacă uleiul de pește are multe beneficii, aportul său excesiv poate provoca alergii și efecte secundare.

Persoanele alergice la fructe de mare sau pești, în special, vor avea efecte cum ar fi urticaria și umflarea feței, buzelor, limbii sau gâtului.

În cazul consumului excesiv poate să apară respirația urâtă, dureri de stomac, râgâitul, greața, bătăile neregulate ale inimii și bolile cronice în acest caz.

Asigurați-vă că nu consumați mai mult decât cantitatea recomandată și evitați consumul dacă sunteți alergic la pește.

https://www.libertateapentrufemei.ro/......ste-178677

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suplimente, nu complimente. Ti-au mai si recomandat astia intrebarea.
Intreaba un medic sau un farmacist bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uleiul de pește este foarte recomandat, întrucât conține acizi grași esențiali organisumului, precum Omega3. Cu ajutorul acizilor grași Omega3, protejăm inima de stresul mintal, se aduc diverse beneficii pentru memorie și reducem riscul apariției unei boli mintale, precum Alzherimer. De asemenea, ajută la creșterea sănătoasă a părului și a unghiilor.

Consumul uleiului de pește peste 45g zilnic, provoacă stări de greață. Nu-ți vor pune sănătatea în pericol, însă trebuie evitat. În schimb, poți consuma suplimente alimentare fără nicio grijă, sau poți să iei direct de la sursă, consumând somon sau alți pești uleioși.

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mi-e nu-mi provoacă nici o greață.

| anonim_4396 a răspuns (pentru sadrian46):

Consumul în exces, provoacă mai mult ca sigur. Gramajul la care am făcut referire este pentru o persoană de 18 ani. Acum depinde și de organism, desigur.

| Amely21 explică (pentru sadrian46):

Și suplimentele cu astaxanthin și extract de afine cum e? L-ați folosit?

| Amely21 explică (pentru anonim_4396):

Suplimentele cu Astaxanthin trebuie consumate și ele în cantitate mai mica?

| sadrian46 a răspuns (pentru Amely21):

Nu. Prefer afinele.

| Amely21 explică (pentru sadrian46):

Numai că eu la mine în zonă nu prea le găsesc :-D că altfel mi-ar plăcea să mănânc și eu cele proaspete

| iChristiaN47 a răspuns:

În mod cert uleiul de pește este foarte util, deoarece conține Omega 3, depinde pentru ce ai nevoie acele complimente. Este o diferență între compliment și supliment.

Trebuie luat cu regularitate. Părerea mea este să te adresezi unui farmacist.

| Amely21 explică (pentru iChristiaN47):

Am gresit, abia acum am văzut că scrie complimente, am vrut să scriu suplimente de pește