Du-te cu ea la un dermatolog bun. Neaparat. De unde ai dedus tu ca e cancer de piele? Poate sa fie si altceva, o boala de piele, o alergie ceva la vreun medicament folosit frecvent si poate localizat acolo, dar poate fi si boala de care te temi, insa nu-i cazul sa intri in panica si sa "cobesti" raul pana nu stii sigur! La dermatolog ii va face analiza din acel loc, ii va da unguente sau medicamente.Nu exista sa n-ai timp (inca de 4 ani de zile sa nu-ti gasesti o zi pentru sanatatea ta) ci nu exista vointa. Exista teama. mamica ta e poate o fiinta mai sensibila si mai prapastioasa cand e vorba de boli. dar sa-ti spun ceva; de ce ti-e frica, nu scapi! Mai bine iei boala din timp. E si tratabila. In faza terminala nici doctorii nu mai au ce sa mai faca. Du-te cu ea macar la medicul de familie. Neaparat. Convinge-o si-i spune doar atat: mama daca ti la mine, mergem maine la doctor.Nu vreau sa te pierd dintr-o prostie, am nevoie de tine, am nevoie sa am cui spune "mama"! Am nevoie de imbratisarea ta mereu." Si va intelege. Sanatate multa la amandoua. Eu mi-am pierdut mama. habar n-ai ce inseamna. Cu un an-doi daca mergeam mai repede cu ea... traia si azi, nu s-ar fi extins cancerul atat.De-ai stii cat e de greu fara mama, sa nu cunosti niciodata dorul ala! Mi-a murit mama de 4 ani dar nu-mi pot reveni, plang doar cand vad o mama cu copilul ei pe strada. Plang ca tocmai de mama Dumnezeu n-a avut loc...Cat as fi vrut sa mai fac o singura plimbare alaturi de ea.Doar una!
Mersi dar a avut c de piele? cat timp a durat cancerul imi pare rau
Poate fi o eczema sau o ciuperca, slabe sanse sa fie cancer. Sa mearga totusi la dermatolog. In acesti 4 ani a mai crescut pata ca si dimensiune?
Revenind la intrebare si scuze de insistenta cati ani poate dura cancerul de piele? scuze din nou
Cel mai bine e sa consulti medicul de familie. Poate are doare dureri d oase...