| Cr7adi a întrebat:

Cati centimetri mai pot creste daca tatal meu are 1.74 iar mama 1.58. Sunt baiat si in prezent am 1.72 la 16 ani jumate.Nu fac sala si joc baschet in curte(am panou si arun jumate de ora pe zi). Totodata am si un regim variat de mancare plus iau si minerale si vitamine.Astfel cati cm pot sa mai cresc in conditiile acestea? FUNDA la un raspuns concret!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Wehes a răspuns:

Nu exista o inaltime anume pentru varsta de 16, 18, sau 35 ani. Fiecare se dezvolta in ritmul lui. E un lucru foarte bun ca joci baschet ( asta ajuta ), tine-te de bbaschet si ai sa cresti.

| kitten95 a răspuns:

Scuze, dar nimeni(nimeni!) nu poate sa iti spuna. daca vrei sa cresti du`te si fa basket. serios acum, ce intrebare? mai bine intreaba si tu cu cati cm iti creste parul.

| alin503 a răspuns:

Nu mai poti crest poate doar 1 cm 2

| Christin1999 a răspuns:

Salut! Datorita ca esti baiat poti depasi 1.85, dar mai ai de crescut pana la 22 anilaughing maxima varsta la baieti, iar la fete 16 ani varsta pana la cand cresc.

| kitten95 a răspuns (pentru Christin1999):

Fetele cresc si ele pana la maxim 20-22 de ani intelijentule