Din cate am observat, este un doctor pe nume Mihaela Ivaniciuc http://www.dermatologiesuceava.ro/pages/ro/despre.php.
Daca vrei sa urmezi un tratament naturist si vrei sa te scutesti de mersul la dermatolog iti recomand sa folosesti in fiecare zi crema antiacneica cu argila activa si propolis de la Vivanatura.Se aplica pe punctul de acnee, se lasa sa actioneze intre 1-7 ore, dupa care se indeparteza cu apa calduta.Acesta contine apa, argila, extract de propolis, ulei de palmier, etract de aloe vera, ulei de ceai, ulei de lavanda, ulei de cimbru si ulei de geranium. Dupa ce va disparea acneea, sau aproape 90% poti folosi in fiecare zi lotiunea Lara pentru a preveni aparitia acneei si a punctelor negre.
Daca vrei sa iti treaca mai repede si vrei o varianta cu rezultate imediate si mai eficiente poti intreba pe cei de la farmacie de dermofarm.Crema tip pasta ce contine ihtiol 5, 0%, sulf 3, 0%, oxid de zinc 10, 0%, fenosept 0, 002%, excipient pana la 100 g. Tub de polietilena 70 ml e. Are actiune antiinflamatoare si astringenta, datorata prezentei oxidului de zinc si ihtiolului si antiseptica datorata prezentei fenoseptului si sulfului, este indicat in toate formele de acnee. Se aplica seara in strat compact pe portiunile acneice, tamponate in prealabil cu lotiunea antiseptica pentru fata - Dermofarm. Se lasa sa actioneze pana dimineata, apoi se indeparteaza cu ajutorul aceleiasi lotiuni.
Ca si in cazul variantei naturiste, poti preveni acneea pentru o perioada lunga de timp prin aplicarea lotiunii Lara in fiecare zi.
Mersi mult! Eu folosesc isotrexin momentan, dar nu are efect. O sa incerc si una din variantele tale. Mersul la dermatolog a devenit pentru mine o povara.Asa ca mai bine ma documentez pe internet.
Eu as zice sa intrerupi acest tratament daca nu isi face efect dupa atata timp. Pielea se va abisnui cu compozitia chimica a antibioticului, nu se va mai proteja impotriva bacteriilor care provoaca acneea si vei fi mai expusa microorganismelor patogene.Recent m-am uitat pe descrierea acestui produs, si nu cred ca o formula chimica corespunzatoare foarte multor tipuri de acnee.Multi pacienti nu sunt multumiti de acest antibiotic, desi au facut tratament timp de 1-2 ani, dar fara efect.
Carmen133 întreabă: