anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce aerobic imi recomandati pentru a slabi 5 kg? si o dieta happy bineinteles! Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Ana-Maria94 a răspuns:

Dieta, uite si eu ma confrunt putin cu greutatea nu foarte mult dar.deci a 15 ani si tin regimuri din clasa a3a.nu trebuie sa asociezi mancarea sa mananci dupa ora 6 sa bei sucuri cu adic si sa mananci dulciuri, conteaza si putin sport bineanteles si daca incerci sa te abti de la mancare grasa crede-ma o sa incepi sa dai jos, te asigur pentru ca eu am salbit.Multa bafta.happy

| citron a răspuns:

Du-te la nutritionist si dieta data de el este cea mai buna pentru corpul tau

| dragalasica a răspuns:

Vorbeste cu nutritionistul tau.noi nu putem sa-ti spunem ce sa mananci.

| Blnda17 a răspuns:

Sportul pe care mi-a recomandat doctorul ar fi tae-bo si in general sala.Eu nu am facut deocamdata la sala.Incerc sa fac acasa dar fac multe plimbari etc.Si dieta cel mai bine este sa mergeti la un nutritionist.Eu acolo am fost si mi-a dat o dieta perfecta.Am slabit 10 kilograme intr-o luna, dar acum difera dietele.Succes!