Cel mai placut si imbietor este mirosul natural al "pasaricii" corect igienizate si proaspat spalate cu apa calduta si produse de igiena intima special concepute. Fiindca zona genitala feminina are propriul ei sistem de curatare nu se recomanda sa se efectueze spalari dese si repetate fiindca poate fi daunatoare, putand sa usuce mucoasa externa. Acelasi efect il au si majoritatea servetelelor umede, sprayurile sau alte produse asemanatoare. Tot ce iti trebuie pentru a asigura o igiena intima perfecta este un produs tip gel sau lotiune pentru spalare, cu Ph-ul adaptat zonei vulvo-vaginale, fiindca pH-ul pielii este neutru, pe cand al zonei genitale este usor acid. Din fericire oferta este bogata incat poti sa alegi ce vrei, dupa preferinte si buget. Ceea ce trebuie sa stii si sa tii minte si sa nu uiti niciodata, ca nici un produs intime nu trebuie sa aiba/contina parfumuri si/sau coloranti. Cu aceste produse "pasarica" se spala o data pe zi in zona vulvara, adica organele genitale externe, fara a introduce sapun sau gel in vagin. Dintre cele mai indicate produse pot fi amintite :
- Carefree, gel intim, 9 lei
- Cleanic, lotiune intima, 14 lei
- Eucerin, sapun intim, 34 lei
- Clorane, sapun intim, 17 lei
- Nivea Intimo, 14 lei
- Uriage, gel intim, 30 lei Pentru mai multe sfaturi utile acceseaza : http://www.sfatulmedicului.ro/......7599.Multa sanatate atat tie cat si "pasaricii" tale!
Scopul? Campionat de mirosuri de 3, 14zde sau te duci la o babardeala?
Cel mai probabil ar trebui să îți cumperi o cremă, sau dacă nu-ți convine o cremă, farmacia ar fi o cale. Sper că te-am ajutat cu ceva.
Nu se poate produce nicio infectie din cauza cremei?
Cum sa se dea ma cu parfum? Sper ca ai zis ironic. Substantele din parfum pot fi iritante pentru zona aia, e foarte sensibila si usor iritabila.
Normal ca am spus ironic, ca doar nu vrei sa iti dai duhul pe acolo din cauza faptului ca pisca.....se pare ca unii nu stiu de ironie
Era o ironie hoooo
Ba da, stiu de ironie, de-aia nici nu a luat nimeni in considerare ceea ce ai spus tu.Eu voiam raspunsuri serioase, nu ironice si la plesneala.
Nici nu voiam sa ia cineva raspunsul de sus in considerare.de-asta era o IRONIE.
IonBadita1 întreabă: