| ancaanca2344 a întrebat:

Buna. Ce as putea manca si ce sa fac ca sa am mai multă putere in mine? Și la fel sa ma simt cu mai multă energie și poftă de viață, nu doar ca o legumă să fiu tot timpul. Fără pastile vă rog, nu doresc recomandări de pastile. In fine, nu fac cine știe ce efort, dar sunt obosită mereu. Nu știu ce-i cu mine. Pe langa asta nu am forță deloc, iar când e sa merg, de multe ori am o senzație că nu prea pot sa stau pe picioare. Vreau sa schimb lucrul ăsta la mine și vreau sa stiu de unde sa încep. Și la fel, intrebarea mea ar mai fi: in cat timp aș putea scăpa de problema asta?! Gen sa ma simt mai fresh și in putere. Menționez ca fac aproape de 20 de ani și mă supără lucrul ăsta... Și la fel Din ce cauză patesc asta? Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Atat timp cat ai o alimentatie echilibrata, faptul ca te simti obosita mereu este un semnal de alarma pe care corpul tau ti-l transmite, tocmai ca sa iei masuri.Nu are nicio treaba orgasmul sau masturbarea aici. Obligatoriu de mers la medic, nu e ok sa ceri sfaturi oarbe pe internet, cand nici nu stii sigur de ce anume suferi. Poate ca nu e nimic, dar daca este ceva ce se poate agrava? Nu mai bine sa previi? Preventia e sfanta.Iti doresc sanatate!

| ioana748 a răspuns:

Iaurt sau lapte cu cereale.
Oua, carne fripta sau la cuptor, rosii, ardei, castraveți.
Limonada si apa multa.
O lingurita de miere dimineața.

| LaviniuA a răspuns:

Poti sa faci multe, de ex sa nu ai orga.sm happy
serios.

| SkandallKamataru a răspuns:

Ar ajuta daca ai lasa inaltimea si greutatea aici, alaturi de ceea ce mananci tu zilnic sa ne facem si noi o idee...

| ancaanca2344 explică (pentru SkandallKamataru):

Înalțime 1,69 -1, 70 ( cam așa ) și greutate 54 de kg

| nukeyly a răspuns:

Scoate zaharul alb si brun, complet[grea mutare] din alimentatie dupa 30 zile vezi rezultate, poti merge momentan pe zahar din floare de cocos consum 1 kg[cost 45 ron] pe an gust caramel soc glicemic mic cu eliberare treptata,

in care dormi 7-8 ore[ideal sa te culci la 21 apoi numai in intervalul 22-00 creirul is face serviceul zilnic
sa-i zicem "defragmentare" te trezesti la 4.00 dimineata la ora asta creierul este in "starea alfa" pentru pregatirea zilei ce urmeaza]

1.
si papi hrana vie [vezi ce-ti place ce nu]
[inainte de fiecare masa cu 30 minute bei putina apa in care ai diluat putin otet de mere 1-2 linguri asta scade socul glicemic cand vine mancarea, legume de preferat crescute in sursa sigura, oua de prepelita crude dupa ce ce obisnuiesti mergi cu 5 pe zi, sare roz si sare neagra, germeni[is multe variante] home made de ai timp, chia, quinoa[alb negru rosu], naut, orez negru, orez rosu, germeni de grâu, canepa nedecorticata(cu coaja) o dai prin rasnita de cafea pe loc portie de o masa ca se oxideaza-nu ti place gustu-mergi pe decorticata, da pierzi ce e in coaja, mai departe Cordyceps, goji, pastai de roscove-se consuma fara samburi se sparg greut sau pudra de roscove varianta bio care e de 10 ori mai buna la gust ca cea clasica gust de NESQUIK, boabe de cacao 200g 15-20 ron astea pui cateva in apa la primul clocot stingi focul le mai lasi 1-2 minute si devin moi din crocante, etc. w.karmel.ro au preturi bune la kg.

apa:
Bei si apa minerala[nu excese] cu rezidu sec cat mai mare ex borsec are 1500 tusnad are 1300 bei combinat cate 2 tipuri de ape pe saptamana, apoi le schimbi. Apa se bea toata ziua de preferat asezat nu in picioare, in cantitate mica gen 100-150 ml ceteva inghitituri mici, nu bagi 500 ml in picioare pe turbo,
rinichii nu apuca so filtreze si o dau afara. Cu cat o bei mai repede tot asa iasa.

altele:
apoi schimba sapunul clasic care se absoabe prin piele sau sapunul lichid cu sapun de alep 55 sau 70% sau sapun de marsilia bloc de 2kg la 120 ron pretul e la jumate fata de alep la aceiasi cantitate, hainele le poti spala cu coaja din nuca sapun 400g bate 15 kg de dero astfel hainele spalate cu deo nu mai lasa micro particule care se absorb prin piele, cocolino dispare din decor,

cauti un nutritionist bun sa-ti faca un regim dedicat si un medic sa faca niste analize generale]
extra: daca esti din categoria om drogat[fiecare isi alege otrava] uita de de ele, uita de tigati de orice fel vape mai ales, uita de alcool alta neurotoxina din lista, pacanelele alt drog ilogic.

2.
si nu papi hrana moarta[ultra porcesate forneti cola MCD produse congelate]