| DeMi0806 a întrebat:

Ce cauza pot avea durerile in capul pieptul/parte de sus a cutiei toracice? Efectiv zici ca ma injunghie cineva in zona aia si ma doare foarte tare, ba mă ia, ba mă lasă. Ma doare in zona sternului, dar si către exterior. Nu ma doare neapărat in zona inimii, ci toata partea, aproape spre gât. Poate fi de la faptul că am mancat "cu poftă" sau că am mâncat prea repede? Am 14 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Andreeaioan115 a răspuns:

Am patit si eu asta, sincer eu cred ca este din cauza ca nu prea faci sport si de acea muschii tai sunt slabi si apar aceste dureri. Fa si o baie fierbinte te va ajuta!

| crysty1222 a răspuns:

Poate fi de la plamani, inima, stomac, dar poate fi si de la pozitia incorecta daca stai mult la PC. Cat stai la PC pe zi?

| SaraMinodora a răspuns:

Hei! Nu îți recomand bai fierbinți! Dimpotriva, au efect negativ dacă chiar ai ce spui!
Am pățit și eu, esti puțin anxios/anxioasa(sperios)
-Linisteste te și o sa vezi ca totul o sa fie Ok
-Totuși dacă nu te lasă durerea poți sa mergi la un cardiolog sa ți pună un holter(e un aparat care îți monitorizează bătăile inimii 24 h)
winking -Fundița?☺️

| Deea1920 a răspuns:

Am pățit și eu tot că tine și la mine a fost lipsa de calciu. Fă ți niste analize și vezi ce ai, eu am luat vitamine și mi-a trecut dar atunci când întrerupeam mă durea iar. Sper că te am ajutat