Eu vreau sa scad in centimetri am umblat la piscina ( nu faceam cursuri ) si m-am dezvoltat foarte tare in inaltime am 1. 54 iti recomand inotul, basketu-l si voleiul. Am o prietena la volei si s-a inaltat foarte tare. Ai de ales intre inot si volei sunt cele mai bune
Funda plssss!
Fa inot, basket sau volei, mananca sanatos, dormi minim 8 ore pe zi! Ajuta, si daca sari coarda. In general tot, ce tine de sarituri.
Succes! Numai bine!
Inot, baschet.
Dar parerea mea este ca daca nici dupa ce practici aceste 2 sporturi nu ai niciun rezultat...sa te accepti asa cum esti, sa nu faci un complex din asta.
Inot, tractiuni, vei creste si in inaltime fi sigur la 18-19 ani inceteaza cresterea
Aveam o colega foarte mica de statura si s`a apucat de baschet baaaiiiii, deci: s-a inaltat super mult.Ar fi foarte bine sa te apuci.si handbalul e bun!
Daca esti baiat. apucate de basket.sau inot. da basketul mai usor.Crede-ma.am avut colegi cand intr-a 8 aratau de 1. 50 si dupa vreun an si ceva cand m-am mai vazut cu ei. ma intrecusera cuu muult(am 1. 58).
De intaltat cu un sport 100% te inalti.
Succes!
Eu as zice sa te apuci de volei asa sa inaltat si fratele meu de la 1. 50 la 1. 69 el asa sa inaltat peste vreo 2 ani te vei mai inalta si tu.
pai pana la 22-24 de ani ai tot timpu sa cresti.nu stiu ce sa zic asta depinde de fizionomia fiecaruia dar poti sa te apuci de inot sau de baschet.bft
Hey...pai in general trebuie sa te apuci de sport[baschet, inot, volei, handball etc.]. eu am auzit ca pana la 15 ani cresti da nu cred in superstitii. oricum trebuie sa te intinzi. dar asta tine si cat de slaba esti trebuie sa mananci sanatos si sa faci sport si mai multe chestii de genu. sper ca te'am ajutat