Bună.
Atâta timp cât iei pilule bombă hormonală nu ai cum să slăbeşti.
Creşti programul de antrenament dar şi pofta de mâncare este mai mare.
După fiecare antrenament minim 2 ore nu consumi alimente, în caz contrar pui dublu pe tine, organismul asimilează tot pentru a-şi echilibra consumul de energie.
Pa, pa.
Am si eu aceeasi probleme, tot din cauza anticonceptionalelor.medicul mi-a zis sa mananc orice am pofta dar putin, problema e ca eu nu ma pot opri.de slabit nu stiu cum...cure de o saptamana nu are rost ca pui la loc, incearca sa inlocuiesti o masa cu fructe.succes!
Miscoreaza semnificativ ( si treptat ) cantitatea de mancare - nu calitatea. Poti renunta la paine, dimineata mananca multe proteine, iar seara ceva foarte usor ( un mar, o salata etc.)
Nu prea poti slabi repede fara sa nu dai in ulcer sau alte probleme gastrice - daca te infometezi - dupa care, daca vei incepe sa mamnanci cum mancai inainte de dieta, vei pune mult mai mult pe tine
Rabdare si trebuie sa iti obisnuiesti corpul cu un anumit regim sanatos
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
Pana acum vreun an, eram foarte slaba, subponderala chiar.Intre timp, am luat in greutate cateva kilograme.Acum,de la medicamente mi-e teama sa nu ma ingras mai rau.As dori macar sa imi mentin greutatea actuala.
Mario1996 întreabă: