| 00Mariposa00 a întrebat:

Ce faceti? AM o pura curiozitate"Ce se intampla daca am inhalat un par de pisica pe nas? Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ღஐNicoleღஐ a răspuns:

Dintre cate stiu e periculos.ba chiar foarte periculos! Se zice ca o data inhalat,se asaza pe plamani si (parul animalelor contanand germeni oricat de bine l-ai spala)se nasc din acel fir o data ajuns pe plaman diferite boli.Dar acum dupa ce stii ce se poate intampla, psihicul lucreaza foarte mult asa ca sa iti spui in gandultau ca nu e atat de periculos precum pare si cu putina incredere nu vei pati NIMIC! Dar stai linistita! Poti sa nu ai absolut nimic! Nu e neaparat sa patesti ceva! Dar, acum depinde de organismul fiecaruia! Stai calma! Funda?

| măcheamăăăî a răspuns:

Nu te speria, eu am inghit o muscaphbbbbt Si n-am nimic.happy

| purpleicetwice a răspuns:

Nu te speria am inghitit o gramada si sunt sanatoasa. Am o pisica de 2 ani si sta la tara! nu te ingrijora.