Trebuie stiut ce varsta are bolnavul, ca daca este copil se preteaza ceva si daca este adult merge altceva! Ca pastile sunt bune antiinflamatoarele, cu atentie la stomac, ca provoaca rani sau sangerari! Dar ca tratament naturist iti recomand o bataie peste incheieturile dureroase cu urzici! Durerea si usturimea sunt mari, si usturimea poate dura si 24 de ore, dar este eficienta metoda! Am verificat-o! De asemenea si ceaiul de urzici calmeaza durerile reumatice.La fel de bune sunt si compresele cu frunze de varza strivite cu un facalet sau o sticla!
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t469173.html
Ketonal ai incercat?
Dar, la medic ai fost?
Daca ai fost trebuie sa stii ce boala e, daca nu ai fost, e grav... mie nu mi s-ar parea normal sa nu am grija de sanatatea mea?
Aceste afectiuni grave nu se trateaza dupa ureche, dupa auzite sau cu tratamente care poate sa ti le dea cineva din greseala...sau din plictiseala.
Poate fi o poliartrita reumatoida degenerativa, si nu e de joaca cu ea... dar poate fi altceva. Ai nevoie de un consult medical de specialitate, si pana una-alta ia un ketonal forte sau ketonal duo(cu eliberare prelungita.)
"Artrita" si bunica mea are.si ia multe medicamente de vreun an doi.si nimic. Adica. ea to tla fel se simte ca o doare, si are impresia ca medicamentele alea chiar nu ii face nici un efect.
BlackRos3 întreabă: