| Diia94 a întrebat:

Ce imi puteti spune despre galmele la ceafa? Un fel de zgarci ...se simte la mana...(nu doare) dar nu prea stiu ce si cum.

Ms

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Ori sunt ganglioni palpabili, ori lipoame, ori poate altceva. Medicul iti va spune despre ce e vorba, daca mergi sa te vada. Nu e neaparat ceva grav.

| Youkillme a răspuns:

Poate fi ceva de caracter genital sau poate sunt niste cocoloase umplute cu pnoi care pot fi indepartate medical... sper ca tiam ajutat, funda te rog?

| Symonela a răspuns:

Si eu le am si medicul endocrinolog zicea ca sunt noduli inofensivi daca nu se maresc si apar pa baza hormonala.

| Diia94 explică (pentru Symonela):

Eu nu am ...are mama. SE cam vede. nu stiu ce sa zic

| Symonela a răspuns (pentru Diia94):

Se vad tot timpul? Nu se retrag niciodata? De exemplu mie cand nu sunt stresata mi se mai micesc de aia intreb.Nu cred totusi sa fie ceva grav dar pentru mai siguranta cereti macar sfatul medicului de familie, Sanatate mamei si salutari

| Diia94 explică (pentru Symonela):

Da...dar nu puteam chiar acum ...asta e prb.

| Symonela a răspuns (pentru Diia94):

Mie medicul mi-a zis ca daca nu ma dor tot timpul si nu cresc excesiv sa ai lasam acolo.Cum ti-am zis pe mine ma doar ingrozitor cand sunt stresata.