| dublud a întrebat:

ce imi recomandati pentru dureri de cap? ma doare in zona tamplei... posibil sa fie de la stres cu examenele, mentionez ca in seara asta nu am sa dorm, deci chiar am nevoie. in afara de duminica. in ultimile zile nu am dormit numai 3-4 ore. chiar am nevoie sa stau sa invat, dar nu pot cu durerea de cap.
Puteti sa imi recomandati vreun medicament?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| wpoieoit a răspuns:

Ibuprofen...exista in farmacii de 600 mg cea mai mare doza disponibila fara reteta... daca nu iti trece o fiola de Algocalmin.

4 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Noptile trebuie sa dormi, randamentul este mai bun daca iti faci orele de somn!

| AndraNicoleta a răspuns:

Eu iti recomand Quarelin. Este special pentru dureri de cap si isi face efectul foarte rapid.

Daca vrei ceva naturist, inmoaie in spirt doua rondele de cartofi cruzi si pune cate una pe fiecare tampla sau in zona dureroasa. Iti trece mai greu...intr-adevar, dar iti va trece pana la urma.

| NoRestForTheWicked a răspuns:

Metadona! O gasesti la dealeri.

| 7eleven a răspuns:

Recomand sfatul lui AndraNicoleta ca tratament naturist fiind bun. ibuprofen cat si alte medicamente nu fac bine corpului