| ihavenoidealel a întrebat:

Ce imi recomandati pentru transpiratia abundenta la subrat? Chiar si dupa cateva ore dupa ce imi fac un dus incep sa am mirosuri neplacute si nici deodorantele nu ma prea ajuta sad. Help! Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| purplestar9494 a răspuns:

Este normal la pubertate sa transpiri mai abundent nu trebuie sa iti faci griji! Incearca sa gasesti un deodorant mai persistent incearca mai multe feluri si vezi care actioneaza mai bine am impresia ca sunt unele la farmacie mai naturale sau special create pentru cei care transpira mai mult ai putea sa intrebi si acolo! Am auzit ca exista si o metoda cu pudra de bebelus dupa dus sa aplici pudra si apoi deodorant este mai accesibila aceasta metoda iarna si nu sunt vizibile urmele albe dar incearca totusi sa nu iti murdaresti hainele. Nu are de ce sa iti fie rusine cu timpul se va mai diminua si sunt multi care trec prin asa ceva, fa-ti cat mai multe dusuri si o sa vezi ca o e doar o faza si va trece! happy

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| giony54 a răspuns:

Trebuie sa faci o detoxifiere a organismului si sa nu mai mananci fastfood-uri, grasimi, prajeli, dulciuri, sucuri din comert si sa faci dusuri mai dese.

| purplestar9494 a răspuns:

Ce varsta ai? Si transpiratia esti si foarte mirositoare? La adolescenta poti avea o transpiratie mai abundenta este ceva normal cu timpul va trece fiindca la pubertate eliberezi mai rapid toxinele.Intotdeauna sa faci cate vreo 2 dusuri pe zi si sa folosesti un deodorant cu protectie mai mare cele de la rexona sunt foarte bune. Daca nu mai esti la pubertate si transpiratia esti si foarte urat mirositoare atunci iti sugerez sa vezi un medic pentru ca poti avea hiperhidroza adica corpul tau elimina o cantitate mai mare de transpiratie decat necesar poate fi din cauza stresului sau din cauze metabolice poate fi genetica sau poate fi chiar si o reactie la vreun medicament.Totusi nu ar trebui sa gandesti prea departe dar daca totusi devine si mai deranjant si nu poate fi tinuta sub control cu antiperspirantele obisnuite vezi un medic

| ihavenoidealel explică (pentru purplestar9494):

Am 12 ani jumate. nu este exagerat de urat mirositoare, dar totusi se simte si te pune intr-o situatie neplacuta.

| purplestar9494 a răspuns (pentru ihavenoidealel):

Este normal la pubertate sa transpiri mai abundent nu trebuie sa iti faci griji! Incearca sa gasesti un deodorant mai persistent incearca mai multe feluri si vezi care actioneaza mai bine am impresia ca sunt unele la farmacie mai naturale sau special create pentru cei care transpira mai mult ai putea sa intrebi si acolo! Am auzit ca exista si o metoda cu pudra de bebelus dupa dus sa aplici pudra si apoi deodorant este mai accesibila aceasta metoda iarna si nu sunt vizibile urmele albe dar incearca totusi sa nu iti murdaresti hainele. Nu are de ce sa iti fie rusine cu timpul se va mai diminua si sunt multi care trec prin asa ceva, fa-ti cat mai multe dusuri si o sa vezi ca o e doar o faza si va trece! happy

| MinyMouse a răspuns:

Trebuie sa ai un deodorant la tine, te sfatuiesc sa le folosesti pe cele de barbati..acelea sunt mai puternice.