| alemik1 a întrebat:

Ce inseamna cand ti de tot misca ochiul drept? ii ceva de rau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

E o vorba din batrani ca se intampla ceva rau dar e total fals, nu se intampla nimic, absolut nimic, sunt convinsa de asta

6 răspunsuri:
| Soowhaat01 a răspuns:

Buna!

Inseamna ca ti se tot zbade. Multi patesc asta. Nu te ingrijora...e ceva trecator.[Depinde de persoana ] Daca ti se intampla mai mult timp trebuie sa mergi la doctor.

Te pup kiss.

| AiEnma97 a răspuns:

Din punct de vedere fizic, nu. Dar se spune ca prevestetse ceva rau. Totusi, nu prea cred asta. Doar ti se misca muschiul happy
Sper ca te-am ajutat happy

| Didi908 a răspuns:

Buna! Inseamna ca ai o carenta de Calciu sau Magneziu.
O zi buna! :*

| SimonaNicoleta? a răspuns:

Se spune ca e ceva de rau.
Dar eu zic ca mushiul ochilui tau are chef de o bataie.
Stay calm, nu vei pati nimic :*.
*-*

| LikeARollingStone a răspuns:

Hey!
Cand se misca ochiul drept se spune ca vezi pe cineva pe care nu ai mai vazut de ceva timp...

E de rau cand se misca cel stang... tongue

| Pisicuta1998 a răspuns:

Nu ai nimic! Stai linistit...bine este o vorba ca daca ti se misca ochiul drept cica ai noroc sau se intampla ceva bun iar daca ti se misca ochiul stang o sa se intample ceva rau.Nici eu nu prea cred in asta.Dar stai linistit/a nu ai nimic :*

Întrebări similare